Services

EN Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Wij kunnen u ondersteunen bij al uw leidinggerelateerde problemen en staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Hottappen

Hottappen is het aanboren van leidingen, tanks, installaties e.d. die onder druk staan. Zo kan er een aftakking of aansluiting gerealiseerd worden zonder de installatie uit bedrijf te nemen. 

Hottappen
Lees verder»

Flowstoppen

Met behulp van onze speciale flowstop-apparatuur, in combinatie met onze hottapmachines, zijn wij in staat om leidingen die onder druk staan af te stoppen.

Flowstoppen
Lees verder»

Lekdichten

Bij lekdichten gaat het om het repareren van lekkages in pijpleidingsystemen die in gebruik zijn. Met behulp van zogeheten lekboxen kan De Vin-Pass lekkages in leidingen, flensverbindingen, pigtails, tanks en andere appendages dichten, zonder dat het systeem uit bedrijf hoeft te worden genomen.

Lekdichten
Lees verder»

Pipe-support

De Vin-Pass beschikt over meerdere pipe-supporting technieken om gecorrodeerde of door mechanische schade verzwakte leidingen te repareren en versterken. De techniek is toepasbaar op leidingen die in bedrijf zijn en zorgt voor een veilige restduurverlenging van uw productleiding.

Pipe-support
Lees verder»

Leidingvriezen / pijpvriezen

Leidingvriezen, ofwel pijpvriezen, is een veilige en doeltreffende manier om een leiding tijdelijk af te pluggen door toepassing van de vriestechniek.

Leidingvriezen / pijpvriezen
Lees verder»

Koudsnijden

De koudsnijtechniek is een efficiënte en veilige manier om leidingen van staal, roestvast staal, grijs gietijzer en nodulair gietijzer door te halen en te voorzien van een bevelrand, zonder vonkvorming.

Koudsnijden
Lees verder»

Curb-stop

De curb-stop maakt het mogelijk om ook kleinere leidingen die onder druk staan af te stoppen. Het unieke systeem bestaat uit een speciaal ontwikkeld fittingzadel dat om de leiding wordt geklemd. Door met de curb-stop-aanboor- en -afstoptools een harde rubberen kegel mechanisch te knevelen, sluiten we de leiding af. 

Curb-stop
Lees verder»

EZ-Valve

Bij montagewerkzaamheden aan een drinkwaterleidingnet verkleint de toepassing van een EZ-Valve de kans op inwendige besmetting van de (drinkwater)leiding. 

EZ-Valve
Lees verder»